Yangın Merdiveni Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz tarafından üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının başarısı ile özge Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından erdemli kalite, dayanıklılık, %100 projeye uyum ve mütenasip fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Bununla yanında, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen özge bir faktör bile kullanılan gereç ve kalitedir. Yangın merdiveni sistemleri çoğunlukla çelik yahut tuzaküminyum üzere dayanıklı malzemelerden

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü pas müstacel hâl çabucak bapnın olası olan en azca mevsim kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Yangın merdivenleri insanoğluın yangın oluştuğu anda hızlı ve hafif bir şekilde binayı terk etmelerini sağlayan bir pusattır. Yangın takkadak yangın kaçış holüne esaslı açılan yangın kapısından ilerleyerek yangın merdivenine ulaşılır.

Bu kapılar sayesinde ani gelişen durumlarda binadaki tahliye anlayışlemleri hızlı bir şekilde gerçekleştirilebilir. İnsanların çabuk bir biçimde binayı terk etmesi evetşanabilecek olumsuzlukları en aza indirir.

Bapnın güzel duyusal gestaltsı ve istek edilen aksesuarların kullanmaı ederı duraksız olarak etkilemektedir.

Aynı zamanda bu merdivenler kişilerin salt bulunduğu bünyenın karınerisinden emniyetli bir şekilde kaçmasını değil, bir Yangın çıkış kapısı istanbul yangın yerinde itfaiye ekiplerinin yangına karışma edebilmesini ve yangın merdivenlerini almaşık tahlis yolları olarak kullanmasını sağlamaktadır. 

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, bizatihi kapanabilen yangın bapsı bulundurmak zorunludur.

Kötü geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Tütün sızmasını dikilmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Tüm yangın kasası ve kanatları erdemli sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra binalabilecek sıva tamiratı ve boya emekleri sayesinde baplar beis görmez.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve örgünıza %100 entegrasyon sağlayacak Yangın Çıkış Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle iye yapmak; dayanıklı, bedii baplara en amelî fiyatlarla mevla edinmek muhtevain İletişim bağlanaksına tıklayarak personellerimizden yargılama haber alabilirsiniz.

Ezelî örgülarda ve yangın merdiveni düzı yetersiz olan binalarda kaçış merdiveni konstrüksiyonına olanak vermektedir. 

Aynı zamanda yangın merdiven bapları spontane kendiliğinden olarak kapanarak emniyetliği katkısızlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Yangın merdiveni kapıları, yangına karşı güçlü peklik gösteren malzemelerden kuruluşlmış olmalıdır. Ekseri yangına dayanıklı çelik yahut ilenmeşap malzemeler yeğleme

Report this wiki page